STAFI / Instruktorët

Edvin Zaka

Web Designer /

Project Manager

@ EDER studio

Elton Vogli

Artist / Animator

@ QKK Qendra Kombetare

Kinematografike

Eno Barjami

Design Director

@ AKZ creative

Multimedia Designer

@ 3DWebTour.al

Graphic Designer /

Social Media

Manager

@ AKZ creative

Konsulentë & Asistentë të Programit

Fabio Arangio

Miles Barolli

Graphic Design & Communication Instructor

@ Florence Design

Academy

Art Director

@ OGILVY

& Mather

Advertising

Ne besojmë se çdo individ zotëron potencial krijues të lindur, pasi vetë njeriu nga natyra ështe një ‘qënie krijuese’.

Misioni i ADAPT  qëndron që të ofrojë mënyrat kryesore dhe mjetet më praktike që talenti, fantazia dhe imagjinata e secilit të shprehet dhe të materializohet në vepra dhe punime konkrete që lidhen me tregun kreativ dhe teknologjik.

 

"Aftesitë e gjera dhe ndërdisiplinore të ketij kursi  kanë  për qëllim formimin e një 'Profesionisti - Krijues' të kompletuar e të aftë për ndërmarrë çdo projekt kreativ në tregun e gjerë bashkohor"

 

Në përfundim të këtij kursi çdo student do të ketë përfituar disa aftësi:

 

Aftesi Artistike / Krijuese: teknika të nevojshme për vizualizime dhe multimedia : Vizatim / Pikturë / Ilustrim /  Fotografi / Dekoracion / Shkrim / Skenar / Storyboard / Skenografi / Kostumografi / Skulpturë / Modelim / Video / Animacion

 

Aftesi Teknike / Dizenjimi: nëpermjet perdorimit dhe kombinimit të softwear-ve : Adobe Photoshop / Adobe Illustrator / Adobe In Design / Adobe Flash / Adobe Premiere / Adobe After Effects / Adobe Audition

 

Aftesi Teknike ne Web Development /  Web Programming:  UX / UI Design, Web Dev., Web APP, Mobile APP. Gjuhet bazike & strukturuese: HTML / XML / CCS . Gjuhet programuese & librarite e tyre: PHP, Java Script, Ajax, jQuery etj.CMS (Content Management System): Drupal, Wordpress, Joomla, Prestashop, OpenCart Etj.

Production

/ Project Manager

@ AKZ creative

Erandi Barjami

Interior Designer / Design Blogger

@ AKZ creative

Alia Chernobrovkina

Xhesika Berisha

Keni Pyetje?  Kontakt ose 'LiveChat'

 info@adapt.al  /  +355 69 60 64 624  /