Çfarë përfitoni?

 

Krijimin e një portofoli cilësor dhe të kompletuar me punimet e zhvilluara përgjatë kursit i cili mund tju shërbejë si material potencial prezantimi, promovimi personal apo si pikë e vlefshme për një CV profesionale punësimi.

 

Njohuri të mjaftueshme teknike dhe teorike për të nisur karrierën si një dizajner, programues apo profesionist krijues i pavarur në disiplina të ndryshme të tregut të gjerë të medias, sipërmarrjes dhe reklamimit.

 

Çertifikatë profesionale e njohur nga 'Ministria e Çështjeve Sociale dhe Rinisë' dhe 'Shërbimi Kombëtar i Punësimit'.

 

Letër rekomandimi nga ADAPT ndaj palëve ku mund të aplkoni për intervista pune.

 

Mundësi trajnimi por dhe bashkpunimi në të ardhmen me 'AKZ Creative Studio' si dhe me bashkpuntorët e rrjetit të saj. (*në rast arritjesh të rezultateve të larta).

 

Punimet më të mira do të perzgjidhen dhe ekspozohen me emrin e autorit në galeritë e faqeve tona zyrtare on-line.

 

 

Avantazhet dalluese të ADAPT ndaj kurseve të ngjashme:

 

Program i përmbledhur 3 deri 9 muaj sa për 3 deri 5 vjet = Kursim kohor dhe kursim i shpenzimeve të larta.

 

Çmim mjaft konkurues në raport me një program te kompletuar profesional, te larmishëm dhe me parametra ndërkombëtare.

 

Orar i përshtatshëm i cili të lejon që të ndjekësh punën ose studimet e tjera paralelisht me kurset.

 

Orar mesimor jo i zgjatur (3 herë në jave / 2.5 ore ne ditë) dhe jo i ndarë në etapa.

 

E fundit, por jo nga rëndësia:  Lidhje në ‘kohë reale’ me tregun!  Mësohet prej profesionistëve aktiv ‘e përditshmja’ që aktualisht nevojitet për punesim dhe për të nisur një karrierë afatgjatë në profesionet krijuese.

 

Keni Pyetje?  Kontakt ose "LiveChat" ne fund te faqes

 info@adapt.al  /  +355 69 60 64 623  /  +355 69 60 64 624  /